Meester- en juffendag op de Prins Hendrikschool

Uit de Berkelbode:

Het afgelopen jaar waren er voor de kinderen van de Prins Hendrikschool geen schoolreisjes en geen uitjes. In verband met de coronamaatregelen moest alles afgelast worden. Nu de maatregelen versoepeld zijn, mag er weer meer. Het team van de Prins Hendrikschool wilde samen met de Ouderraad iets voor de kinderen doen: een ‘Meester- en juffendag’.  Kinderen uit verschillende groepen mogen weer samen spelen. Wat is er dan leuker om in een eigen pretpark te spelen?

Op de oude korfballocatie aan de Elzelaan werden in de ochtend door het team van de school, samen met ouders een stormbaan, voetbalveld en scorebord opgeblazen. De kinderen gingen in groepjes, onder begeleiding van de leerlingen uit groep 8, langs een circuit met deze spannende onderdelen. Ook kon er cake versierd worden en was er een estafetteloop. De grote ‘bubbleballen’ nodigden uit tot koprollen en stoeipartijen. De jongere kinderen werden, met veel geduld, goed op weg geholpen door de kinderen van groep 8.
Het was dan wel een meester- en juffendag, maar de vermoeide kinderen verzuchtten aan het einde van de dag dat ze dit mooier vonden dan een schoolreisje.